De lessen worden totaal afgestemd op jou. Dit betekent dat we afhankelijk van je niveau bepalen wat we doen op basis van wat je interessant en leuk vind om te doen.

Ben je een absolute beginner?
Dan kijken we hoe de gitaar in elkaar zit, hoe je losse tonen speelt, simpele basisakkoorden en zo gaan we op weg naar je eerste liedje. Vanaf daar kijken we wat je leuk vind en breiden zo je vaardigheden uit.

Heb je al eerder les gehad of ben je zelf al begonnen met spelen met behulp van een boek of YouTube?
We stellen je niveau vast en gaan de problemen proberen te tackelen die je tot nu toe bent tegen gekomen. We gaan je techniek uitbreiden en kunnen ook aan de slag met theorie als je daar interesse in hebt. Ook onbekend terrein komt aan bod. Heb je vooral slag gitaar gespeeld? Laten we dan eens gaan tokkelen of proberen te improviseren. Waar nodig krijg je ook ondersteunende theorie die je spel naar een hoger niveau tilt.

Je wilt zelf nummers leren schrijven
Je bent al enigszings of misschien zelfs flink kundig op je gitaar en wilt zelf graag muziek en teksten schrijven? Dan gaan we aan de slag met analyse van je nummers, gaan dieper in op teksten, je compositie, structuur en kunnen je solo opnames opnemen en arrangeren. Opnametechniek is in de studio aanwezig, dus we kunnen aan de slag om jouw nummers op te nemen en kwalitatieve demo’s te maken.

Muzieksmaak
Op welk niveau je dan ook speelt, alles wat aan bod komt is natuurlijk afhankelijk van je muzieksmaak. Als je van rustige muziek houdt voel je waarschijnlijk geen grote drang om heavy metal te spelen. Als je van soul houdt is je interesse voor een Frans Bauer nummer waarschijnlijk vrij klein. Dat probeer ik uiteraard niet te veranderen. Het gaat erom dat je speelt wat je leuk vindt.